Over ons

Car4All is gevestigd op het Gouwe Park in de gemeente Moordrecht en beschikt over veel kennis en een ruime ervaring in de automobielbranche.
Onze klantenkring, die zich tot ruim buiten de randstad uitstrekt, is verzeker van optimale service, kwaliteit en professionaliteit. In de loop van tijd hebben wij dan ook een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons autobedrijf richt zich met name op de in- en verkoop van auto’s maar ook de indicatie en de taxatie van uw auto behoren tot ons pakket.


Autotrust garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden wanneer u bij de aankoop van uw auto bij Car4All een Autotrust garantie afsluit. Car4All biedt in samenwerking met Autotrust verschillende garantiemogelijkheden, afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Al jaren behoedt Autotrust vele duizenden klanten voor hoge reparatiekosten; of het nu gaat om een kapotte versnellingsbak of motor. De kosten van arbeidsloon en reparatie kunnen enorm variƫren en ook hiervoor wordt (gedeeltelijk) vergoeding gegeven. Car4All kan de vergoedingen en voorwaarden aan u overhandigen zodat u op de hoogte bent van de gedekte onderdelen en vergoedingen.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.

Chat openen
šŸ’¬ Hulp nodig?